SİVAS / ULAŞ - Ekincioğlu İlkokulu

Ekincioğlu İlkokulu

Ekincioğlu Köyü Ulaş/Sivas
Vizyon
Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, öğrencilerimiz için bütün imkanları seferber edebilmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ..
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir
Rehber Öğretmen :
Derslik :2<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Soba
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
1 - Kullanılmayacak durumda
Özel aracımla günlük gidiş-geliş yapmaktayım.
Okulumuz Ekincioğlu Köyü merkezinde bulunmaktadır.
Okulumuz il merkezine 42 km, İlçe merkezine ise 10 km uzaklıktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu